Naravno,uplate mogu ići preko banke ili fine a od 01.06.2020.platiti možete i karticama direktno od kuće.Mi Vam prije toga mailom pošaljemo ponudu nakon kontrole zalihe i dogovora oko cijene.Isto tako možete platiti karticom i kod same dostave na bežičnom pos aparatu.

Outlet zomar keramika na zalihi imaju uvijek cca.110.000 m2 pločica,30 modela laminata i veliki broj sanitarija ali jedan dio robe dolazi svakodnevno tako da sve što nema možemo imati u periodu od 3-15 dana zavisno od količine.

Naravno,svu robu možete rezervirati na sljedeće načine-

Uplatom dijela avansa u banci ili karticama i ako Vam se roba ne sviđa dobivate povrat novca na račun.

Rezervacija traje max.48 sati od uplate.

Kupite li robu preko web shopa ili u salonu sve je stvar dogovora jer nismo htjeli imati robotiziranu stranicu već želimo s Vama dogovoriti najbolje rješenje.

dostave vozimo svojim vozilima i dostavnom službom s vrlo povoljnim cijenama i svakodnevno do 19,00 h.Cijenik dostave u potražite u rubrici dostave.

Radimo dostave u Sloveniji i u Hrvatskoj.

Istovar samo do kuće,garaže,poslovnog prostora!

Web shop je dio firme koja nije vezana uz zalihe salona i većinu robe prodajemo direktno iz tvorničkih skladišta s minimalnim troškom da biste vi dobili najbolju cijenu na tržištu i zato imamo ime OUTLET.

Trgovina ima svoje zalihe i vlastite rasprodaje tako da se 90% cijene podudaraju a samo djelomično razlikuju.

Svakodnevno avansno kupujemo robu u velikim količinama i stoga trebamo brzu naplatu istog uz minimalnu maržu a kartice nam naplaćuju provizije i ne uplaćuju odmah na račun firme.

Telefonske dogovore ne prakticiramo jer u praksi na dan imamo preko 100 mailova i 200 telefonskih poziva i u toj gužvi često ne stignemo svima kvalitetno objasniti zbog buke i gužve i salonu a i znali smo mnogo puta zagubiti broj telefona i pitanja.Iz tog razloga koritimo telefon samo radi kratkog objašnjenja i usmjeravanja na web informacije i mail u kojem obvezno ostavite svoj broj da mi vas možemo kontaktirati.

Uskoro uvodimo i LIVE CHAT gdje trenutno vidimo vašu poruku na monitiru i javljamo se nakon potvrde kontakta.

Kao i svi trgovci keramike u Hrvatskoj i mi kupujemo u tvornicama koje zbog specifičnih tehničkih problema vlage,materijala,temperature nemogu proizvesti uvijek isti ton,kalibar te usljed tih problema dolazi do problema da bude više oznaka klasa i kalibara na kutijama.

 

Prva klasa koja ulazi u RH ide po pravilniku EU i uglavnom zavisi od tvornice do tvornice tj.koje parametre ugrade u kompjuter koji određuje klasu pločica tako da se može dogoditi da druga klasa jedne tvornice bude kvalitetnija od prve klase druge.

iz našeg iskustva najviše grešaka nastaje u proizvodnji kada jedna pločica na traci udari u drugu,da u jednoj kutiji ima takvih 20% s oštećenim rubom ili da boja nije do kraja ruba.Dogodilo se da ima mjehurić na caklini ili da tvornica skroz promaši nijansu.a kod boljih tvornica greške znaju biti da umjesto 60×60 cm bude 59,4×59,4 a to automatski ide u drugu ili ms klasu.

mi nikada nismo skrivali greške a uredno ih pokazujemo kupcu no za to ne prihvaćamo reklamaciju i možemo slobodno reći da se isplati kupovina takvih proizvoda.