Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac će biti kontaktiran par dana prije planirane dostave radi dogovora o točnom vremenu isporuke. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno „razne boje“, „razne veličine“, „razni oblici“,ms ili druga klasa i sl., te Kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.

Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi.

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe ali ne odnosi se na pločice,bordure i dekore i kupac mora inzistirati da vozać sačeka kako bi se izvršila vizualna kontrola.. U tom slučaju, molimo vas da nam takav proizvod reklamirate odham i slikate aparatom ili mobitelom pred vozačem kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: prodaja@zomar.hr ili nazovite na 01/5617073.

Ukoliko Kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara (npr. Zbog veličine i sl.) ali nemože vratiti keramičke pločice jer tako piše na računu kod preuzimanja i narudžbe, takav proizvod može vratiti Prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed.

Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: prodaja@zomar.hr  kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko Kupac želi vratiti ispravan proizvod u roku od 14 dana, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Proizvod mora biti u originalnoj neoštećenoj i neotvorenoj  ambalaži, proizvod mora biti neoštećen i ispravan te ne smije imati na sebi nikakve preinake (neovlašteni popravak proizvoda, neispravno rukovanje), proizvod mora biti sa svim dijelovima unutar proizvoda, sa svim pripadajućim proizvodima i dodatnim priborom te je potrebno vratiti jamstveni list.

Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Zomar Interijeri d.o.o. će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.
Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Zomar Interijeri d.o.o., a neposredne troškove eventualnih povrata snosi Kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla Kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.