ZOMAR INTERIJERI DOSTAVE VRŠE SAMOSTALNO ILI PREKO USLUŽNOG TRANSPORTA

Rok za isporuku naručenih proizvoda iz tvornice iznosi 7-25 dana, a za kupovinu robe iz salona između 2 i 5 radnih dana zavisno od mogućnosti.

Dostava se obavlja radnim danom u periodu od 08:00 do 18:00 sati osim subote.

Ukoliko Prodavatelj ne uspije dostaviti robu u roku od 15 radnih dana Kupac ima pravo odustati od kupovine.

Rok počinje od trenutka kada Zomar Interijeri d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Cijena dostave na područje u krugi 60 km od Vrbovca iznosi od 50-200,00 kn zavismo od težine i volumena robe a za ostali dio kontinentalne Hrvatske  iznosi 50,00 kuna – 600,00, PDV uključen u cijenu.

Cijenik dostave u prilogu ponude dobiva kupac mailom prije dogovora o uplati.

Dostava na otoke je moguća. Za otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu ili drugom predloženom mjestu.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt ili garaže. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.